Vendégház

SZOBÁINK

Családias hangulat, gyönyörű kilátás, tágas szobák
Várjuk szeretettel egy igazi somlói pincészetben, ahol szobáinkban mindent kipihenhet, finom borokat kóstolhat, jókat vacsorázhat és elfelejtheti egy kicsit a mindennapokat.
Vendégházunkban 4 franciaágyas szobával várjuk a vendégeket. 8 főnél több szállóvendég érkezésekor a szobák pótágyazhatók, így igény esetén akár 13 főt is vendégül tudunk látni. Nagyobb társaságokat pedig a közeli vendégházakkal közösen tudunk fogadni.

01
Földszinti franciaágyas szoba

A legnagyobb, legtágasabb szobánk
A földszinten található a legtágasabb szobánk (45 m²), nagy méretű franciaággyal, udvarra néző ablakokkal. A szobához az egyik emeleti szobánkkal közös használatú zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

20 000 Ft / SZOBA/ Éj

 

Emeleti franciaágyas szoba

Napfényes, tágas szoba, erkéllyel
A tágas emeleti szobában (20 m²) kényelmes franciaágy található. A napos, világos szobához saját fürdőszoba tartozik fürdőkáddal.

20 000 Ft / SZOBA/ Éj

 

03
Emeleti franciaágyas szoba

Tágas szoba, kilátással a szőlőkre
A tágas emeleti szobában (20 m²) kényelmes franciaágy található. A szobához saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

20 000 Ft / SZOBA/ Éj

 

04
Emeleti kétágyas szoba

Tágas szoba, kilátással a hegyre
A tágas emeleti szobában (20 m²) egy nagyméretű franciaágy található. A szobához a földszinti szobánkkal közös használatú zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

20 000 Ft / SZOBA/ Éj

 

A PINCÉSZETBEN ÉTTEREM IS MŰKÖDIK

Ez több okból is fontos:

  • Az első és legfontosabb, hogy teraszunkon a naplementében gyönyörködve vacsorázhat, kiváló fogásokat kóstolhat, anélkül, ki kellene mozdulnia.
  • Szállóvendégeinken kívül más vendégeket is fogadunk, vendéglátóhelyként működünk.
  • Természetesen a szobákba a szállóvendégeken kívül senki sem mehet be, szobáink mindegyike saját kulccsal zárható.
  • Mind a benti, mind a kinit konyhánk – mivel engedélyekkel rendelkező éttermet működtetünk – kizárólagos használatú, a személyzeten kívül ott senki sem tartózkodhat. Így főzési, sütési lehetőséget szállóvendégeinknek nem tudunk biztosítani.

nézzen körül nálunk!