Étterem

GASZTRO ÉLMÉNYEK

Kemence, parázs, chef
Mesterszakácsként bejártam az egész világot, hogy tapasztalatot gyűjtsek a modern, nemzetközi gasztronómiában. Főztem Michelin-csillagos éttermekben itthon és külföldön, chefként dolgoztam a Forma 1 Padock Clubjában a tengerentúlon is. Éttermemben fúziós konyhát hoztam létre, amelyben a különböző nemzetek ételeit, ízeit ötvözöm a hagyományos konyhával.

Spájz

Csak a helyi, csak a friss
Ahogy a szőlőimet öko gazdálkodásban művelem és minden vegyszertől mentes borokat készítek, az étteremben is ügyelünk arra, hogy mindig helyi kistermelőktől beszerzett alapanyagokkal dolgozzunk. Ezért nincs előre definiált menüsor, mindig abból sütök-főzök, aminek épp szezonja van. Így mindig friss és változatos ételeket tudunk felszolgálni.